tech365
illuminated-living-room-keyboard-k830-03

Logitech K830: verlicht toetsenbord voor in woonkamer

Veel mensen hebben zelf een Home Theater PC (HTPC) gemaakt, waarmee ze hun favoriete films vanaf de bank kunnen kijken. Bij dit soort opstellingen blijft er altijd de noodzaak voor een afstandsbediening of een  toetsenbord om het geheel te bedienen. Voor deze gebruikers komt Logitech met een handig verlicht toetsenbord dat ook zichzelf nog eens kan dimmen, het Illuminated Living-Room Keyboard K830.

Een film kijken in het donker is geweldig, maar iedere keer het licht aan te moeten doen om je HTPC te bedienen is verre van ideaal. Een verlicht toetsenbord is een mooie oplossing voor deze uitdaging, alleen wil je dit licht niet te fel en niet constant aan hebben.

De Logitech K830 is naast verlichting van de toetsen, ook voorzien van een omgevingslichtsensor die zorgt dat de intensiteit van het licht wordt aangepast aan de omgeving. Hiermee wordt voorkomen dat je het licht vervelend fel is bij het gebruik. Na ongeveer 5 seconden inactiviteit, zal het toetsenbord de verlichting weer uitschakelen om te voorkomen dat het hinderlijk wordt tijdens het kijken van je favoriete film of serie.

In plaats van een muis is het toetsenbord voorzien van een ingebouwde trackpad en werkt het geheel draadloos over de 2,4Ghz frequentie. Het Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 wordt deze maand in Nederland verwacht voor een adviesprijs van €99,99.

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen