tech365
LGS326P Linksys Smart switch 02

Linksys introduceert zakelijke smart switches

 Linksys breidt zijn zakelijke netwerkportfolio verder uit met zes nieuwe smart switches. Deze zijn verkrijgbaar in 8-, 18- of 26-Gigabit Ethernet-poort configuraties, met of zonder Power over Ethernet+ (PoE+), om aangesloten apparaten aan te sturen zoals Wi-Fi access points of IP-beveiligingscamera’s.

De nieuwe Linksys smart switches beschikken onder andere over netwerkbeheerfuncties die niet terugkomen in unmanaged switches, zoals verschillende QoS-functies en DHCP-snooping voor betere netwerkprestaties en beveiliging. De nieuwe Linksys smart switches zijn energiezuinig doordat poorten automatisch worden uitgeschakeld wanneer aangesloten apparaten inactief zijn. Ze detecteren daarnaast de kabellengte van de aangesloten apparaten om het zendvermogen daaraan aan te passen.

LGS326P Linksys Smart switch

De nieuwe Linksys smart switches zijn uitgerust met features voor uitbreiding, verbetering en beveiliging van netwerkstructuren, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor veeleisende scenario’s zoals load-balancing of IP- telefonie. Quality of Service (QoS )-functies zorgen ervoor dat verkeer wordt geprioriteerd zodat de best mogelijke gebruikerservaring wordt geleverd bij real-time toepassingen zoals spraak en video, alsook bij het up- en downloaden van bandbreedte-intensieve grafische/videobestanden.

Meerdere hoge-bandbreedte trunks tussen switches verbeteren de beschikbaarheid en redundantie, terwijl Spanning Tree Protocol (STP)- en Storm Control-functies helpen om geplande of onbedoelde cable loops te beheren. Netwerkbeveiliging is ook verbeterd dankzij poortauthenticatie en MAC-gebaseerde poortbeveiliging, die client-authenticatie vereist voordat er gegevens worden doorgegeven.

LGS326P Linksys Smart switch 02

De nieuwe switches zijn er in 8-, 18- en 26-Gigabit-poortversies, met en zonder Power over Ethernet. De LGS308P, LGS318P en LGS326P ondersteunen de nieuwe 802.3at (PoE+)-standaarden, bieden tot twee keer het powerbudget per Gigabit Ethernet-poort en zijn 802.3af (PoE) backward compatible. Power over Ethernet vermindert de kosten voor elektrische bedrading, vereenvoudigt de installatie en ondersteunt netwerkapparaten zoals IP-camera’s en access points in optimale binnen- en buitenlocaties.

Beschikbaarheid
De Linksys Smart (PoE+) Gigabit-switches zijn vanaf vandaag beschikbaar. Prijzen (excl. BTW):

· 8-Port Smart Gigabit Switch (LGS308) – 77,50 Euro
· 8-Port Smart Gigabit PoE+ Switch (LGS308P) – 207,50 Euro
· 18-Port Smart Gigabit Switch (LGS318) – 178,30 Euro
· 18-Port Smart Gigabit PoE+ Switch (LGS318P) – 385,50 Euro
· 26-Port Smart Gigabit Switch (LGS326) – 237,50 Euro
· 26-Port Smart Gigabit PoE+ Switch (LGS326P) – 505,00 Euro

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen