Tech

Lian Li toont Strimer tijdens Computex, ’s werelds eerste power connector met rgb-verlichting

Wanneer je dacht dat je zo’n beetje alles met rgb-verlichting al voorbij had zien komen, komt Lian Li toch echt met iets nieuws op de proppen. Na de geheugenmodules, waterkoeling, casefans en SSD’s kun je nu ook je kast voorzien van een rgb power connector cable voor je moederbord. Onder de naam “Strimer” laat Lian Li dit nieuwe stukje led-verlichting tijdens Computex aan het publiek zien.

Een groot voordeel van de Strimer is zijn compatibiliteit met zo’n beetje all computervoedingen op de markt. Dit heeft Lian Li slim aangepakt door hem als een verlengkabel te ontwikkelen. Koppel hem aan je bestaande kabel en verbind de Strimer vervolgens met je moederbord.

Lian Li Strimer rgb power connector

De Strimer is zelfs voorzien van een connector om aan te sluiten op een adresseerbare led-aansluiting op je moedermoord en op die manier deelgenoot te maken van je totale verzameling rgb porn. Heb je geen moederbord met ondersteuning voor adresseerbare led’s? Geen probleem! Lian Li heeft ervoor gezorgd dat je standaard al 10 verschillende lichtprogramma’s kunt gebruiken. Ook dit nieuwe product van het merk is ontwikkeld in samenwerking met de bekende overclocker: DER8AUER.

Helaas voor nu nog geen prijzen. Ook is nog niet bekend wanneer de Strimer op de Nederlandse markt gaat verschijnen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button