tech365
Minecraft Pocket Edition thumb

Lekker creatief aan de haal met Minecraft voor Windows Phone 8.1

Minecraft wordt gespeeld door meer dan 100 miljoen spelers wereldwijd en is dan ook met recht een fenomeen te noemen. Misschien heb je er zelf ook al eens over nagedacht om van alles te bouwen in deze populaire game, maar werd je smartphone nog niet ondersteund. Goed nieuws als je in het bezit bent van een Windows Phone 8.1 toestel, want vanaf nu is er een speciale Minecraft app beschikbaar.

De speciale app voor Windows Phone 8.1 bevat al Minecraft’s mobiele features, inclusief Survival modus, de oneindige Creative modus en speelplezier met vrienden via WiFi. Met deze release kun je oneindig werelden bouwen met de nieuwste klimaatzones, grotten, monsters & beesten, dorpen en meer moois.

De Minecraft Pocket Edition app is beschikbaar voor € 5,99 in de Windows Phone Store voor Windows Phone 8.1 smartphones.

Minecraft Pocket Edition

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen