Het Leventje

Het LEGO set van de Porsche 911 GT3 RS moet je gewoon hebben

Helaas heb ik niet het budget om mezelf te trakteren op een dikke Porsche 911 GT3 RS. Ik denk dat dit een probleem is dat meer mensen hebben. Om de pijn van dit gemist toch een beetje te verzachten heeft LEGO een nieuw pakket toegevoegd aan haar technic serie van de Porsche 911 GT3 RS. Ja, en die is wel gewoon betaalbaar.

Als ik de set zo zie dan verwacht ik hier toch wel wat uurtjes mee zoet te kunnen zijn. Niet alleen bouw je de Porsche volledig op zoals in het echte productieproces, maar kom je ook in aanraking met prachtige details als een werkende PDC-versnellingsbak met achteruit en werkende zuigers in de zes-cilinder motor. Het model heeft een verhouding van 1:8 ten opzichte van de echte GT3 RS en is dus best nog aardig aan de maat. Tja, LEGO is simpelweg ook voor volwassenen leuk en dit bewijzen ze opnieuw met deze gave set. Ondanks dat hij goedkoper is dan een echte mag je nog wel even 299 euro neertellen voor je eigen mini Porsche. In totaal bestaat de set uit maar liefst 2704 stukjes en zou hij vanaf 1 juni in de winkels verkrijgbaar moeten zijn. Goedkoop is hij niet, maar ik denk dat ik hem niet kan weerstaan.

Om je alvast een beetje lekker te maken kun je in de video zien hoe prachtig gedetailleerd de Porsche 911 GT3 is. De combinatie van Porsche en LEGO doet het eigenlijk altijd wel erg goed. Hebben???

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button