Automotive

Lamborghini van ruim 350.000 euro wordt mogelijk vernietigd

Voor de betreffende Lamborghini klinkt het rooskleuriger dan je in eerste instantie zou denken. De 350.000 euro kostende Lamborghini Aventador staat namelijk klaar om vernietigd te worden.. ouch!

De dikke supercar, voorzien van een flitsend ‘Glow in the dark’ jasje, werd in London van de weg gehaald door de politie wegens het ontbreken van de verzekering. De Lamborghini is in beslag genomen en staat nu op het politiebureau. De Arabische eigenaar, volgens geruchten de 24 jarige Nasser Al-Thani, heeft 24 uur de tijd om de juiste papieren op het bureau te laten zien en zijn supercar weer mee te nemen. Komt de beste man de papieren niet op tijd laten zien dan ziet het er naar uit dat de Lamborghini een enkele rit krijgt naar het autokerkhof.

Lamborghini Aventador in beslag genomen

 

Voor de meeste onder ons doet dit toch wel een beetje zeer als we er aan denken om deze prachtige machine verpletterd te zien worden tot een vierkant blokje metaal. Of dit voor jonge Nasser ook het geval is weten we niet. Als lid van de Qatari familie zou het prima zo kunnen zijn dat hij op het moment van schrijven al een nieuwe aan het uitzoeken is. Enkele auto’s uit het Al-Thani wagenpark zijn bijvoorbeeld een Koenigsegg CCXR “Speciale One”, Lamborghini LP670-4 SV, Ferrari 599 GTB Fiorano en een Pagina Zonda Uno.

Je zou verwachten dat mensen die dit soort supercars kunnen betalen ook wel alles goed geregeld hebben. Volgens de Britse politie komt het echter veelvuldig voor dat er dure wagens in beslag genomen worden . Onlangs hebben zij nog een Ferrari voorzien van een verpletterend einde. Hieronder hebben we een filmpje van Youtube, waarop te zien is hoe de politie het Italiaanse monster opladen. Daar gaat je tech op wielen!

 

 

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button