tech365
LaCie 5TB drives

LaCie biedt meer opslagruimte door inzet van Seagate 5TB harddisks

Gebrek aan opslagruimte? Dat hoeft volgens LaCie geen probleem meer te zijn. Met de toevoeging van de nieuwe 5TB harddisks van Seagate, kun je de LaCie units bestellen met opslagruimte tot wel 25TB!

LaCie maakte bekend dat ze de nieuwe Seagate 5TB, 7200rpm harddisks inzetten in een aantal modellen uit de Thunderbolt serie. Zo kun je nu maximaal 25TB kwijt in de 5big Thunderbolt en dit maakt het apparaat uitermate geschikt voor video professionals. Door het gebruik van Thunderbolt kun je hier in combinatie met bijvoorbeeld een nieuwe Mac Pro, prima je 4K video materiaal op kwijt en heb je de beschikking over snelheden tot wel 785MB/s.

Met de nieuwe 5TB harddisk units heeft LaCie een primeur, want er zijn nog geen apparaten op de markt die deze opslagruimte bieden op een enkele disk. Door de toename van de bestandsgrootte bij foto’s en video (bijvoorbeeld 4K) wordt de vraag naar opslagruimte steeds groter. In het geval van de 5big Thunderbolt RAID unit is dit een toename van maar liefst 20%.

De nieuwe modellen zijn vanaf vandaag beschikbaar en kunnen worden besteld bij de verschillende LaCie dealers. Standaard levert LaCie op alle units 3 jaar garantie en technische ondersteuning.

De LaCie d2 Thunderbolt 5TB is verkrijgbaar voor €419. De 2big Thunderbolt 10TB kost: €849 en de 5big versie voorzien van 25TB: €2349.

LaCie 5TB drives

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen