Social media

Laatste uren van Hyves als social network zijn ingegaan

Wil je toch je oude Hyves content bewaren? Wees er dan snel bij, want met nog maar 15 uur op de klok telt Hyves langzaam af naar het moment dat de stekker eruit getrokken wordt. Gedurende deze laatste uren kun je desgewenst je oude krabbels, foto’s en berichten nog downloaden van de website.

Eerder schreven we al op onze blog dat Hyves er mee gaat stoppen als social network en verder gaat als online gamingplatform. Op de website van Hyves kun je vandaag nog eens terugkijken op de diverse mijlpalen in de geschiedenis van het social network. Hier vind je verschillende verhalen over de succesvolle campagnes, bedankjes van gebruikers, video’s en feiten zoals het bezoek van Maxima aan het hoofdkantoor van Hyves en het hoogst aantal pageviews op een dag van maar liefst 275.254.090.

Wees er snel bij, want de klok tikt door om je eigen content nog te kunnen downloaden en na vandaag zal het naar de digitale prullenbak worden verhuisd.

hyves

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button