Wonen en werken

Laat je hele huis ruiken naar een nieuw Apple product

Iedereen die wel eens een Apple product heeft gekocht kent dat typische luchtje als je de verpakking open maakt. Vraag me niet het te omschrijven, maar je weet het als je het ruikt. This is Apple! Voor een iedereen die blij wordt van deze Apple producten geur heeft accessoiremaker Twelve South nu een speciale kaars gemaakt ik basis van deze geur zodat je heel je woonkamer die nieuwe Apple smell kan even.

De kaars bestaat geheel uit soja wax en is voorzien van munt, perzik, basilicum, lavendel, madarijn en een hint van salie. Kennelijk ruiken wij dit ook bij het openen van het doos van een nieuw Apple product. Helaas heeft Apple nog steeds geen nieuwe Mac aangekondigd, dus misschien moeten we het in de tussentijd dan maar doen met deze bijzondere kaars.

Mocht je er spontaan als Apple fanboy helemaal lyrisch van geworden zijn dan kun je hem online bestellen voor $24. Pittig prijsje, maarhet levert je wel ruim 45 uur Apple New Product geur op. Iets voor je sinterklaaslijstje?

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button