Kickstarter

Kudoso: Beloon je kinderen met internettijd in ruil voor klusjes

In deze digitale tijd is het vaak lastig om je kinderen zover te krijgen dat ze ook een klusje in huis doen. Het is natuurlijk veel leuker om lekker op Facebook te posten of de meest recente tweets te lezen van je vrienden. Bij Kudoso’s hebben ze hier iets op gevonden, een router die je kinderen beloond in internet tijd!

De Kudoso router software is voorzien van uitgebreide mogelijkheden voor het beperken van internettoegang voor je kinderen. Door middel van dit ouderlijk toezicht is het mogelijk om van verschillende categorieën websites of services te  bepalen of je ze wilt toestaan. Ook kan er een controle worden uitgevoerde op de inhoud van een website om te zien of deze veilig is. Door deze filtermogelijkheden doet de Kudoso router software zijn best om je kinderen weg te houden uit de donkere kelders van het internet.

Je kunt je kinderen belonen door het uitvoeren van klusjes en studie activiteiten met credit. Deze credits kunnen vervolgens worden gebruikt om internettijd te “kopen”. Gaat je kind bijvoorbeeld een uur aan de slag met iets online voor school, dan kun je hem of haar belonen met een bepaald aantal credits.  Je kunt zelfs per activiteit bepalen wat hoeveel credits het kost. Zo kan een uurtje surfen op Facebook zomaar het dubbele kosten dan een uurtje video’s bekijken op Youtube.

Op dit moment is Kudoso nog druk op zoek naar financiële middelen via crowdfunding op KickStarter. Voor een bedrag van $89 dollar kun je inschrijven op de Kudoso router software en voor $30 meer krijg je een kant-en-klare router voorzien van de software.

 

Kudoso router software

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button