tech365
Microsoft-Band-2a

Komt er een nieuwe slankere Microsoft Band aan?

Een Apple Watch kun je best een fashion item noemen. Microsoft’s Band is dit duidelijk niet. Toch moeten we helemaal niet gek op staan te kijken als het bedrijf op 6 oktober met een nieuwe variant op de proppen komt. Minder fors, wat stijlvoller afgewerkt, de Microsoft Band 2? 

Ondanks dat het grove gadget van Microsoft het prima doet, is hij nog steeds niet verkrijgbaar in Nederland. Veel gehoorde kritiek op de Band was vooral het formaat van de slimme armband. Hij mag best even op dieet en een beetje stijlvolle behuizing zou hem ook zeker niet misstaan. Kennelijk dachten ze dit bij Microsoft, want het lijkt erop dat er een nieuwe variant op komst is.

Microsoft-Band-2a

Op de Spaanstalige website MicrosoftInsider verschenen een aantal afbeeldingen van een nieuwe frisse look voor de Band. Niet alleen is hij een stuk slanker vormgegeven (groot voordeel!), maar ook voorzien van een mooi aluminium finish voor de knoppen aan de zijkant. Er zijn nog geen specificaties beschikbaar van mogelijk toekomstige Band 2, maar met een hardware evenement op planning voor 6 oktober is er mogelijk al snel een antwoord op deze vraag. Voorlopig ziet dit er al een heel stuk beter uit dan zijn voorganger.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen