World Wide Web

Kim Dotcom hint naar nieuwe cloudopslagdienst, eenvoudiger en beter dan MEGA

Kim Dotcom, het brein achter de zeer populaire cloudopslagdiensten MegaUpload en MEGA, is op Twitter druk bezig met het geven van hints over zijn nieuwe cloudopslagdienst. Ondanks dat hij nog flink onder vuur ligt over MegaUpload gaat de hilarische internet held gewoon lekker verder met het ontwikkelen van nieuwe diensten voor het publiek. 

Volgens eigen zeggen wordt de nieuwe cloudopslagdienst nog beter en eenvoudiger dan MEGA. Persoon vind ik deze dienst eigenlijk al eenvoudig in gebruik en krijg je maar liefst 50GB aan gratis opslagruimte. Toch kan hier nog een schepje bovenop, vind Dotcom. In een tweet laat hij weten dat de nieuwe dienst 100GB gratis opslagruimte krijg, on-the-fly encryptie, synchronisatie voor al je apparaten en geen dataverkeer limieten. Niet gek dus.

Ik verwacht dat de nieuwe dienst van Dotcom ergens in januari 2017 het levenslicht gaat zien. In zijn tweet gebruikt hij de hashtag ‘‘ wat duid op de maand waarin het landgoed van Dotcom werd gestormd door de overheid en zijn bezitting in beslag werden genomen. In januari is dit namelijk precies 5 jaar geleden.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button