World Wide Web

Een kijkje achter de schermen bij CreativeLIVE

Het team van TechCrunch Cribs gaat bij tech bedrijven naar binnen om zo een kant te laten zien die je normaliter niet zou zien. Op deze manier krijg je een kijkje in de keuken en geeft het een wat persoonlijker gevoel bij een bedrijf. Deze keer was de beurt aan CreativeLIVE.

Voor wie CreativeLIVE niet kent, dit is startup die verschillende opleidingen biedt door middel van online courses. Zo kun je bijvoorbeeld een opleiding volgen over Adobe Lightroom om beter je foto’s te kunnen verwerken of het bewerken van een video. Maar ook voor lifestyle en business kun je bij Creative LIVE terecht. De video’s worden in de verschillende studio’s opgenomen, bewerkt en uitgezonden aan de deelnemers.

Tijdens het bezoek neemt het team een kijkje in het kantoor in San Francisco en krijgen ze een korte rondleiding door niemand minder dan Chase Jarvis, die vooral in de wereld van fotografie erg bekend is. Er wordt gekeken in de verschillende studio’s, de afdelingen en zelf het dakterras waar de werknemers kunnen relaxen.

Je kunt de video hier bekijken op de website van TechCrunch.

Een kijkje achter de schermen bij CreativeLIVE

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button