tech365
Beoplay A9 huiskamer

Je kiest zeker voor de perfecte luidspreker!

Op zoek naar iets chiquer op het gebied van geluid? Dan kies je natuurlijk voor een speaker! Speakers zijn trending topic in 2017, maar dat hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen. Niet alleen voorzien ze jouw woonkamer van een fantastisch helder geluid, ook zijn de meesten beeldschoon ontworpen met een chique design. Hierdoor zijn ze de perfecte toevoeging op het interieur, voor iedereen met een liefde voor muziek!

Een speaker vinden die aan al jouw wensen voldoet kan soms erg lastig zijn. Dit komt door het steeds groter wordende aanbod en alle verschillende functies van tegenwoordig. Het steeds ‘hotter’ worden van speakers heeft ervoor gezorgd dat ze uitgebreid zijn met vele functies. Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste speaker, heeft SoundStore een aantal topmodellen te bieden. Ze geven jou graag advies op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met de juiste prijs-/kwaliteitverhouding.

Het perfecte geluid

Je hebt mensen die alleen voor kwaliteit gaan. Anderen kijken liever naar een leuk ontwerp. Met de technologie van tegenwoordig zijn er te veel technieken om op te noemen. Elk merk heeft zijn eigen persoonlijke benaming voor technieken, die volgens hun zelf altijd voor een verbluffend geluid zorgen. De kwaliteit van de speaker zelf hangt echter af van de kracht van de drivers en de basreflex. De drivers verzorgen de hoge en middentonen, terwijl de bas verantwoordelijk is voor de lage tonen. Voor een optimale prestatie van het geluid zijn deze perfect in balans. Je moet echter ook rekening houden met de ruimte waarin je de speaker plaatst.

De perfecte speaker

Te combineren in je interieur

Door innovatieve technologie is het mogelijk gemaakt steeds compactere speakers te ontwerpen, die alsnog een uitstekend geluid produceren. Dit is ideaal voor in de kamer. Een speaker is namelijk perfect als toevoeging op je interieur, maar moet niet té aanwezig zijn.

Tegenwoordig draait het niet meer alleen om het geluid. Steeds meer fabrikanten leggen de focus op het uiterlijk, zoals met de BEOPLAY A9. Speakers hoeven geen saaie, vierkante doos geluid meer te zijn. Ideaal, want de meest compacte speakers voorzien jouw kamer alsnog van een geweldig geluid. Hierdoor kun je kiezen voor zowel een grote, als een kleine en wordt de keuze alsmaar groter. Dit zorgt ervoor dat de mogelijkheden om te combineren oneindig groot zijn. 

 

Dit is een advertorial geschreven door SoundStore

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen