World Wide Web

KickassTorrents is terug van weggeweest

In juli dit jaar werd de website Kickass Torrents door de Amerikaanse autoriteiten uit de lucht gehaald. Deze grote BitTorrent distributie site had dagelijks miljoenen unieke bezoekers die via het platform naar hartelust kunnen zoeken naar Torrents. Helaas trok de website aan het korst eind en ging alles op zwart. Maar nu, 6 maanden later lijkt een deel van de oorspronkelijk crew toch weer een doorstart te maken.

KickassTorrents was lange tijd de grootste en meest bezochte torrent website op het internet. Reden temeer dat het tof is dat de website weer in de lucht is. Kort na het offline halen door de autoriteiten startte enkele oud medewerkers van de site een nieuw project. Het kreeg de naam Katcr.co. Het doel was om de oorspronkelijke website weer nieuw leven in de te blazen in de nabije toekomst. Dat moment is nu, want de website is inmiddels in de lucht. En, for old times sake, ziet het er ook nog eens hetzelfde uit.

We have all our major uploaders on board, and they continued to share tirelessly even before the torrent engines returned. The torrent community can continue to expect to see uploads from all the names they know and trust.

Nadat de oorspronkelijke website verdween vlogen de kopieën als paddestoelen uit de lucht. Ze claimde allemaal om de real deal te zijn, maar waren in de praktijk vaak websites vol met malware. Om die reden is de crew van Katcr.co voorzichtig te werk gegaan om te zorgen dat de vertrouwde basis van KickassTorrents weer terug zou keren.

In order to keep our members safe we chose to rebuild and keep only safe elements. Despite the fact that a rebuild took longer, the safety of our community comes first.

Op dit moment kapt de website nog met wat opstartproblemen en hebben de servers het razend druk. Er is een enorme hoeveelheid netwerkverkeer richting het platform en dit zorgt nog even voor een paar uitdagingen. Naar verwachting is het met een aantal dagen helemaal up and running. Happy downloading!

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button