Films & TV

James Cameron gaat opnieuw Terminator film maken

I’ll be back! En hij had gelijk. Er komt namelijk weer een nieuwe Terminator film aan. Ergens ben ik wel een beetje enthousiast. Hij wordt namelijk opnieuw geregisseerd door de James Cameron die ook verantwoordelijk was voor de eerste twee Terminator films. Wil hij hiermee een goed eind maken voor zijn geesteskind of kunnen we nog meer verwachten?

De eerste Terminator films vond ik geweldig. Onlangs heb ik ze weer eens gekeken en ook al zijn de effecten inmiddels achterhaald blijft het verhaal spannend en goed. Toch ging het na deze delen wat mij betreft bergafwaarts. Terminator Genisys vond ik niet zozeer slecht, alleen geen van de films had datzelfde gevoel als de oorspronkelijke delen van de hand van Cameron.

In 2019 krijgt Camera opnieuw de rechten voor de Terminator in handen. Naar verwachting zal dat jaar ook de nieuwe film het levenslicht zien. Hoe het verhaal precies zal gaan is nog niet bekend. Het kan zijn dat hij ervoor kiest om het verhaal na de eerste twee delen verder op te pakken en een passend einde aan de maken. Naast Cameron gaat ook Tim Miller zich erin mengen. Miller is de producent van de hilarische film Deadpool. Voor mij een van de toppers van vorig jaar.

Cameron gaat het hiermee nog druk krijgen. Naast Terminator is hij ook bezig met het volgende deel van de spraakmakende film Avatar. Dit is overigens niet het laatste deel van de serie want hij is van plan er in totaal vier te maken.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button