tech365
ipad Mini Apple

iPad mini en Samsung Galaxy S4 meest kwetsbare gadgets

De iPad mini en de Samsung Galaxy S4 zijn in een onderzoek van een verzekeringsmaatschappij uitgeroepen tot de meest kwetsbare gadgets. Het uitgevoerde onderzoek keek naar de impact bij het vallen op een betonnen ondergrond en een duik in het water.

Het onderzoek is uitgevoerd door de verzekeringsmaatschappij SquareTrade Europe en hierbij werd gekeken naar het ontwerp en de bouw van verschillende gadgets die op de markt zijn. Daarnaast werd ook aandacht besteed aan zaken als grip (hoe goed is het apparaat vast te houden), gewicht en waterbestendigheid.

Na het onderzoek met de verschillende gadgets werd er een overzicht opgesteld op basis van de kwetsbaarheidsscore van SquareTrade. Hoe hoger het gescoorde cijfer, des te groter is de kwetsbaarheid van de gadget.

In het onderzoek scoort Apple’s iPad mini het hoogste en wordt op de voet gevolgd door Samsung’s Galaxy S4. Apple zien we verder vier keer terug komen in de lijst, waarbij het opvallend is om te zien dat de iPhone 5C hoger scoort dan de 5S. Als het echter gaat om smartphones, dan scoort Apple beter dan Samsung, want zowel de Galaxy S4 als de S3 vinden we terug in de top 5.

#GadgetScore
1iPad mini7,5
2Samsung Galaxy S47
3iPad Air6,5
4Samsung Galaxy S36,5
5iPhone 5C6
6Nexus 7.16
7Samsung Galaxy Tab 35,5
8iPhone 5S5
9Nexus 7.25
10Moto X4,5

 

ipad Mini Apple

Bron: Trusted Reviews

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen