Enterprise

Introducing the all new Windows 1.0….ehhrr wattes??

Als het gaat om verrassende onthullingen dan moet ik niet direct aan Microsoft denken. Toch lijkt er iets groots op komst. Wie de social media kanalen van de techgigant in de gaten gehouden heeft kan het niet ontgaan zijn dat er veel inhoud is verdwenen. Het enige dat je nog ziet is een post met een video en een hint naar Windows 1.0. Maar hoe zit dat eigenlijk?

Als je gehoopt had om hier de pasklare oplossing van dit mysterie te vinden dan kom je van een koude kermis thuis. Ik heb net als jij geen idee. Mogelijk hint Microsoft hier naar de komst van een nieuwe versie van Windows, echter is de vraag waarom dit geassocieerd wordt met Windows 1.0. De video die Microsoft postte op Twitter en Instagram laat zien hoe de logo’s van het bekende besturingssysteem van Windows 10 terug gaan naar de eerste versie van Windows. Gaat Microsoft terug naar hun roots? Of is de speculatie over het nieuwe seizoen van Stranger Things toch de oorzaak van dit vreemde verhaal.

Windows1tweet

De geruchtenmolen is in volle gang. Ik gok dat er meer onthuld gaat worden over het nieuwe aankomende besturingssysteem. Op 29 juli 2015 verscheen Windows 10 officieel en met nog 27 dagen op de klop zou het prima kunnen zijn dat Microsoft ons alvast lekker aan het maken is. Ook nieuwsgierig geworden? Check de volgende video en laat mij weten wat jij denkt dat Microsoft gaat aankondigen.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button