tech365
Intel AppUp store

Intel’s AppUp winkel sluit 11 maart definitief haar deuren

Het gonsde vorige maand al door de digitale wandelgangen maar de kogel is door de kerk. Intel heeft bekend gemaakt dat het op 11 maart de deuren van haar AppUp winkel definitief zal sluiten. De virtuele AppUp winkel was het antwoord van Intel om apps aan te bieden op andere andere netbooks met de Intel Atom Processor.

Op dit moment heeft iedere grote serieuze speler op de markt wel een eigen App-store en dit maakt de concurrentie moordend. Zo voorzien merken als Apple, Google en Microsoft hun gebruikers van allerlei apps voor devices en dit zijn niet de minste concurrenten. Helaas voor Intel kwam de AppUp dienst nooit echt van de grond en om deze reden heeft het concern dan ook besloten de dienst te stoppen en zich te richten op nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de PC-markt.

Voor de klanten van AppUp heeft Intel de klantenservice nog beschikbaar tot 15 juni, maar het aankopen van Apps is niet meer mogelijk na 11 maart. Ook biedt Intel haar klanten de mogelijkheid tot het terugkrijgen van het volledige aankoopbedrag van een app tot en met 19 december van dit jaar.

Intel AppUp store

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen