tech365
Intel Cloud Logo

Intel: Making the Cloud Work for you [Infographic]

Is jouw Datacenter er klaar voor? Deze vraag stelt Intel in haar onlangs verschenen Infographic over Cloud computing. Hierbij kijkt de hardware fabrikant naar de enorme groei van de behoefte binnen het traditionele data center.

De enorme groei van de behoefte dat een data center moet gaan bevredigen vraagt om een data center dat zich makkelijk en efficiënt laat schalen. In 2015 verwacht Intel alleen al 55% groei van het aantal verbonden gebruikers en 150% groei in het aantal verbonden apparaten. Maar is je traditionele data center hier wel klaar voor?

Het antwoord van Intel op deze groei in behoefte en schaalbaarheid: Cloud Computing. Met Cloud Computing wordt het data center opnieuw gedefinieerd als een gelijk en flexibel set van IT resources dat in staat zijn om zich makkelijk aan te passen aan de vraag van de Business.

Nu klinkt dit natuurlijk prachtig, maar het is vooral deze enorme vraag die dagelijks zorgt voor grote uitdagingen op de IT afdeling van een bedrijf. De hoeveelheden data, de manier waarop gebruikers werken, het apparaten die gebruikt worden en de benodigde capaciteit zorgen ervoor dat de IT afdeling in staat moet zijn om zich snel aan te kunnen passen aan de vraag vanuit de business. Dit vereist een efficiënt schaalbare oplossing.

De Infographic geeft een aantal interessante cijfers over de verwachtingen voor 2015 door Intel, die als partner ondersteuning biedt bij het aangaan van de uitdagingen op het gebied van Cloud Computing.

Intel Cloud Computing Roadmap

Bezoek de website van Intel voor verdere toelichting op deze cijfers

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen