Computers en tablets

Intel Compute Stick naar verwachting leverbaar in mei

In januari presenteerde Intel tijdens de CES haar nieuwe Compute Stick. Een handige alles-in-één computer die je kunt gebruiken in combinatie met een monitor of tv met vrije HDMI-aansluiting. Inmiddels duikt de stick op diverse websites in Amerika op, voorzien van prijzen en de mogelijkheid om er op voorhand één te bestellen.

Voor de Linux variant (STCK1A8LFC) van de Intel Compute Stick, met 8GB opslagruimte en 1GB RAM, mag je $110 neertellen. Wil je de stick voorzien van Windows 8.1 (STCK1A32WFC), met 32GB en 2GB RAM, dan zit je op $150. Je kunt de sticks alvast reserveren, maar voor de daadwerkelijke levering moet je rekenen op ergens begin mei. Heb je onze blogpost over de Intel Compute Stick gemist, lees dan hier nog even de mogelijkheden van deze handige computer ‘on a stick’ .

Intel computer stick

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button