Social media

Instagram update 4.1 maakt uploaden van video’s uit je toestel mogelijk

Instagram brengt, sinds de introductie van video op het platform, een nieuwe update uit die het mogelijk maakt om video’s uit je toestel te uploaden. Daarnaast is voor de iOS gebruikers ook een optie voor het rechtzetten van foto’s toegevoegd.

Met de komst van Instagram update 4.1, is nu de mogelijkheid opgenomen om video’s vanuit je toestel te uploaden naar je account. Voorheen was dit niet mogelijk en moest je als gebruiker de video altijd direct maken om te kunnen uploaden. Wanneer je een bestaande video uit je toestel ge-upload hebt krijg je de mogelijkheid om je gewenste 15 seconden uit te knippen en te gebruiken voor het toepassen van allerlei beschikbare filters.

Voor de gebuikers van een iOS platform is er ook nog goed nieuws, wat de Instagram update voorziet je nu ook in de mogelijkheid om foto’s recht te zetten. Met de optie, die door Instagram “Automatic Straightening” genoemd wordt, kun je foto’s die geen rechte horizon hebben met een druk op de knop weer recht zetten. Mocht je net niet tevreden zijn met het eindresultaat dan kun je met de sliders er ook zelf nog een beetje aan fine-tunen.

Op verzoek van de Android community heeft Instagram ook ondersteuning opgenomen voor de gebruikers van het Android 4.0 ( Ice Cream Sandwich) platform.

Instagram update 4.1

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button