tech365
Instagram logo

Say wut? Instagram gaat vertaaloptie toevoegen in app

Met Instagram kan ik mezelf uren entertainen. Of ik nu naar foto’s van interessante plekken kijk of naar stoere racefietsen of sportwagens, Instagram has it all. Het enige waar ik moeite mee heb zijn berichten in een taal die ik niet kan lezen. Met de nieuwe vertaaloptie in de mobiele app is dit probleem binnenkort verleden tijd. 

Instagram draait hoofdzakelijk om foto’s. Heb je dan nog tekst en uitleg nodig in een taal die jij begrijpt? Mjah, eigenlijk vind ik het wel heel handig. Soms wil ik van een foto net wat meer achtergrond informatie en dan zou het verrekte handig zijn dat ik de geposte taal ook kan lezen. Neem bijvoorbeeld mijn Chinees en Russisch, volkomen afwezig in mijn talenset (net als heel veel andere talen overigens). Binnenkort kunnen we in de app een vertaaloptie vinden zodat de content zich nog beter kan verspreiden over de aardbol. Hiermee kun je dan de profielinformatie van een gebruiker en of de tekst bij een foto vertalen in jouw eigen taal.

De update die zorgt dat je tekst kunt vertalen wordt in de komende maand verwacht.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen