tech365
Apple OS X Mavericks

Iedereen kan nu deelnemen aan Apple’s beta test programma

Waar je eerst $99 per jaar moest betalen voor een developper license kun je nu gratis meedoen aan Apple’s OS X Mavricks Beta programma. De deelname aan het Beta Seed programma is hiermee mogelijk voor iedereen.

Op de speciale OS X Beta Seed Program pagina kun je een registratieformulier invullen en vervolgens inloggen met je Apple ID. Hierna is het alleen nog een kwestie van een speciaal stukje software van Apple installeren en je bent er helemaal klaar voor. Uiteraard is het wel noodzakelijk dat je nu al gebruik maakt van OS X Mavricks op je Apple machine.

Het controleren op nieuwe beta software gaat automatisch vanuit je App-Store omgeving. Beschikbare updates krijg je op dezelfde wijze aangeboden als de definitieve updates en kun je eenvoudig installeren op je systeem. Zorg vooraf aan de installatie van een beta update natuurlijk wel even voor een recente back-up van je systeem, want het is en blijft beta software.

Apple OS X Mavericks

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen