tech365
ICTtrainingen Life Long Learning

ICTtrainingen.nl komt met nieuw concept: Life Long Learning

E-learning aanbieder ICTtrainingen.nl heeft bekend gemaakt met een geheel nieuw en innovatief concept te zijn gestart. Onder de naam “Life Long Learning” biedt het bedrijf onbeperkte toegang tot een zeer grote bibliotheek aan online IT opleidingen, LiveLabs en proefexamens.

In de IT is  het vrij normaal dat je gedurende je hele carriere blijft leren. De veranderingen in de IT volgen elkaar snel op en als IT professional kun je simpelweg niet achterblijven. Om in deze behoefte te kunnen voorzien, heeft ICTtrainingen.nl het Life Long Learning concept op de markt gebracht.

Patrick Kieviet, directeur ICTtrainingen.nl, schrijft in een persbericht:

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om IT professionals te helpen continu te werken aan hun kennis. Wij kijken daarbij goed naar ontwikkelingen op het vlak van digitaal leren en kennisdeling. In de opleidingsmarkt is innovatie niet vanzelfsprekend. Daar brengen wij verandering in.

Met de Life Long Learning methode gaat ICTtrainingen.nl de strijd aan met de traditionele klassikale IT opleiders. Er is steeds meer behoefte aan mogelijkheden om werknemers op te leiden, zonder dat bedrijven vast zitten aan de dure klassikale trainingen. In tijden dat er op de kleintjes wordt gelet biedt dit concept mogelijk uitkomst voor IT bedrijven die nu de rem zetten op “onnodige” kosten.

Een voordeel van het concept is, het feit dat het is opgebouwd als een Cloud dienst. Hiermee is het volgen van trainingen niet meer afhankelijk van vaste tijdstippen en kunnen deelnemers op elke gewenste locatie aan hun kennisverruiming werken.

De nieuwe dienst is per direct beschikbaar. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de organisatie en de specifieke opleidingswensen.

ICTtrainingen Life Long Learning

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen