GadgetsWearables

HP ontwikkelde samen met modeontwerper Michael Bastian een smartwatch

Wanneer je iemand bent die meer van traditionele horloges houdt, in plaat van dat futuristische gedoe dan is de MB Chronowing misschien wel wat voor jou. Deze prachtige smartwatch is ontworpen door modeontwerper Michael Bastian en ontwikkeld door niemand minder dan Hewlett Packard.

HP MB Chronowing smartwatch 01

De MB Chronowing is geschikt voor zowel iOS en Android apparaten. Dor middel van de koppeling met je smartphone is de smartwatch in staat om je favoriete muziek af te spelen, e-mail en tekstberichten weer te geven op het display en synchroniseert hij je agenda. De ideale combinatie van moderne technologie verstopt in een klassiek roestvrije stalen jasje.

Op dit moment kun je de MB Chronowing nog niet kopen, maar dit is van korte duur. Aankomende vrijdag 7 november start de verkoop van deze mooie smartwatch op de website Gilt.com en gelukkig wordt er ook gewoon verzonden naar Nederland. Voor een bedrag van $349 ben je in het bezit van de standaard zilverkleurige uitvoering. Wil je echter de exclusieve zwarte versie van de MB Chronowing dan betaal je maar liefst $649. Deze uitvoering is dan wel voorzien van het zeer sterkte saffierglas en een bandje van krokodillen leder.

Prijzen in euro’s zijn nog niet bekend.

orig-3

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Één reactie

  1. Mooie horloge, ben er ook al jaren een liefhebber van maar…. wie kan mij helpen om de accu, ergens, te laten vervangen ? Voor zover mijn navragen bij 2 specialisten kunnen zij dit helaas niet ?! Wie oh wie kan mij helpen. Op dit moment is de accu/batterij binnen een paar uur leeg.
    Alvast dank,
    Grt Wim Annink……

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button