tech365
hp-slatebook 14 Android laptop

HP komt 14-inch Android laptop op de markt

HP heeft de stap gezet in de wereld van de Android laptop, want het computerconcern zal de markt gaan voorzien van haar SlateBook 14. Ondanks dat HP dit nog niet officieel heeft aangekondigd, verscheen het model al heel even op de website van het bedrijf. Met de nieuwe Android laptop gaat HP dezelfde koers varen als Lenovo al eerder deed. 

De nieuwe SlateBook zal worden voorzien van een 14″ scherm met ondersteuning voor 1080p. Standaard krijg je de beschikking over 2GB RAM geheugen en 16GB interne flash opslag. De SlateBook krijgt ook de bekende Beats Audio technologie om te zorgen voor een stevig geluid uit de ingebouwde speakers.

Het ligt in de lijn der verwachting dat we standaard technieken als Wi-Fi, Bluetooth en minimaal een USB2-poort kunnen verwachten op het model. Verder specificaties zijn op dit moment helaas nog niet bekend, evenals de adviesprijs en de verwachte datum dat de SlateBook14 in de winkel te vinden is.

hp-slatebook 14 Android laptop

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen