Films & TV

Holy crap! Wordt The Last Knight de beste Transformers film tot nu toe?

De eerste Transformers film vond ik best aardig. De volgende iets minder en de derde twijfelachtig. Hierna kwamen er nog twee delen en ik ben ze eigenlijk wel blijven kijken. Na het zien van deze trailer heb ik het idee dat regisseur Michael Bay het beste voor het laatste heeft bewaard. 

In The Last Knight draaien de rollen flink om. De mensen en Transformers voeren oorlog met elkaar en leider Optimus Prime is verdwenen. Een kleine groep mensen heeft de zware taak om de wereld te redden van de ondergang. De sleutel tot de oplossing lijkt in het verleden van de Transformers te liggen.

We zien ook in dit deel Mark Wahlberg weer op het toneel verschijnen en het bekende gezicht van Sir Anthony Hopkins. Check vooral zelf even de officiële trailer van de film. Ik reserveer alvast een gaatje in mijn agenda in ieder geval.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button