World Wide Web

Hoe een VPN je door de Corona tijd kan helpen

Meer privacy en een betere veiligheid. Vooral op openbaar internet, dat is waar een VPN voor zorgt.

In zeer korte tijd moesten we ons leven anders inrichten. Het was en is een hectische tijd. Iedereen had er mee te maken, wat logisch is. Gelukkig leven we in het moderne tijdperk, waar technologieën ons het leven vereenvoudigen. Een VPN is daar een prachtig voorbeeld van.

VPN vervangt jouw originele IP met een anonieme

Wanneer je verbonden bent met het openbare of een onbeveiligde wifinetwerk, kan al jouw data – inclusief de meest gevoelige zoals jouw creditcard gegevens – gestolen worden door hackers. Dit wil je niet!! Met vaardige en sterke encryptie, kan een VPN jouw internet sessie goed beveiligen en jouw data beveiligen tegen ongewenste hackers en spammers.

Nog even de voordelen van een VPN op een rij:

  • Veilige verbinding
  • Niet traceerbaar
  • 100% anoniem

De beste VPN’s

VPNtoaal heeft de beste VPN providers voor je op een rijtje gezet. De echte toppers die jou tijdens de Covid-19 je privacy garanderen zijn o.a.: NordVPN, CyberGhost, PureVPN, GOOSE VPN en Express VPN.

NordVPN 2020

NordVPN is opgericht in 2012 en is snel uitgegroeid tot één van de meest populaire en best beoordeelde VPN-aanbieders. Niet goed? Geld terug! 100% niet goed geld terug garantie (30 dagen).

CyberGhost

CyberGhost is opgericht in Roemenië in 2011 en heeft inmiddels ruim 30 miljoen klanten.

PureVPN

PureVPN is opgericht in 2006 en is gevestigd in Hong Kong waargemaakt.

GOOSE VPN

Het Nederlandse GOOSE VPN is opgericht door Joeri van de Watering en gevestigd in Rotterdam, het is de eerste VPN-dienst van Nederlandse bodem.

ExpressVPN

De software ExpressVPN is eigendom van het bedrijf Express VPN International Ltd. en gevestigd op de Britse Maagdeneilanden.

Hoe maak je een goede keuze?

Het aanbod van VPN’s is redelijk groot. Dit maakt een keuze maken niet bepaald eenvoudiger. Deze tips kunnen je helpen om een geschikte keuze te maken.   

Allereerst moeten de specificaties kloppen. Kies daarom eerst voor welk systeem/apparaat je VPN geschikt moet zijn. Vervolgens moet je weten voor welke protocollen de VPN-ondersteuning moet bieden. Welke extra functies zoek je in een VPN? Zo beperk je de keuzemogelijkheden en kom je snel bij de meest geschikte VPN voor jouw situatie.

Andere VPN vergelijken? Dat kan. Zorg dat je je goed inleest en laat adviseren door een professional.

Kortom een VPN maakt het allemaal iets gemakkelijker en dragelijker. Een veilige online werkomgeving, meer privacy en toegang tot nieuwe films en series: je hebt het allemaal met een VPN.

Deze advertorial is geschreven door VPN Totaal

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Één reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button