Computers en tablets

‘Hallo Edward’ is een selfievogel die alles weet over de nieuwe ASUS Transformer Book

Bij veel reclamecampagnes voor notebooks draait het om de specs. De GB’s, TB’s, en MHz-en vliegen je om de oren, maar meer is het vaak eigenlijk niet. Toen ik de reclamecampagne van ASUS in mijn mailbox vond, werd ik blij verrast door Edward. Wie? Edward, een pimpelmees met armpjes die zijn mening geeft over de nieuwe 2-in-1 ASUS Transformer Book.

Wanneer je de speciale app ‘Hello Edward’  download wordt je zelf onderdeel van een grappige argumented reality beleving waarbij Edward de Pimpelmees de hoofdrol speelt. Zie hem als de gevleugelde woordvoerder voor ASUS. Edward komt tevoorschijn op je smartphone via de selfie cam en gebruikt daarbij je gezicht als marker. Dit alles om je kennis te laten maken met de nieuwe ASUS Transformer Book T100HA.

Asus-Hello-Edward-group-selfie

Uiteraard krijg je in de app ook alle relevante specificaties te zien van de nieuwe Transformer Book T100HA, maar wel in een grappig en innovatief jasje. Iets waar je dus een beetje blij van wordt. ASUS heeft een video gemaakt van wat je van ‘Hello Edward’ kunt verwachten, maar eigenlijk moet je het zelf gewoon eens proberen. Ik probeer je zeker geen ASUS Notebook te verkopen (we hebben ze zelf ook nog niet in handen gehad), maar wie is er nu niet dol op een grappige app en argumented reality.  Je kunt de speciale app downloaded voor Microsoft Windows 8 of 10 en Android.

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button