tech365
Startech - ST4300U3C3.B.jpg

Handige USB oplaadstations van Startech

Met de hedendaagse smartphones en tablet is het wel prettig om in de buurt van een stopcontact te zitten. De gemiddelde smartphone is met intensief gebruik toch redelijk snel uitgeput. Om te voorkomen dat we een legio aan stopcontacten nodig hebben, heeft de firma Startech een handig USB oplaadstation ontwikkelt.

Startech komt met twee oplaadstations op de markt, die ook kunnen worden gebruikt als USB 3.0 hub. Volgens het bedrijf is het mogelijk om meerdere apparaten gelijktijdig op te laden. De ST7CU35122 is voorzien van zeven USB-poorten. Niet alle poorten zijn identiek, want er zijn vijf poorten die 1 ampere kunnen leveren en twee poorten die 2 ampere bieden. Deze twee speciale poorten zijn geschikt voor apparaten die meer vermogen vragen om te laden.

StarTech ST7CU35122.B.jpg

 

De ST4300U3C3 heeft de beschikking over twee poorten met 1 ampere en één met 2 ampere. Verder vinden we hier nog 5 USB 3.0 poorten die kunnen samenwerken als USB-hub.

Startech - ST4300U3C3.B.jpg

Volgens Startech zijn de apparaten onder andere geschikt voor Apple en Samsung Galaxy apparaten.

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen