tech365
GoPro High Definition Action Camera

GoPro gaat publiek, IPO dit jaar nog te verwachten

GoPro, wereldleider op het gebied van high definition action camera’s, wil met het bedrijf naar de beurs. In een persbericht verklaarde GoPro dat zij ,na de controle van alle bedrijfsaktes door het SEC, met een IPO zullen komen.

Het Amerikaanse bedrijf bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is tot nu toe altijd een onderdeel geweest van Woodman Labs. In 2012 was er al een plan om het het bedrijf naar de beurs te gaan, echter ging dit uiteindelijk niet door. Na privé investeringen van maar liefst $200 miljoen tot nu toe is er uiteindelijk toch besloten om doorgang te zoeken met de beursgang.

De waarde van het bedrijf wordt inmiddels geschat op zo’n $2,25 miljard dollar. GoPro is één van de lang verwachten tech IPO’s van dit jaar en het ziet er nu naar uit dat alles ook daadwerkelijk in gang gezet is. Andere IPO’s die dit jaar nog worden verwacht, maar waar nog geen plannen naar van bekend zijn,  zijn Shazam, Square en Dropbox.

GoPro High Definition Action Camera

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen