tech365
AER GoPro

Gooi je GoPro in de lucht voor waanzinnige beelden met de AER

Zo af en toe even struinen op Kickstarter levert soms geweldige producten op. Ook dit keer kwam ik per toeval een cool gadget tegen. Onder de naam AER hebben een aantal creatievelingen een soort raket van schuim gemaakt, speciaal voor je GoPro. In het introductiefilmpje kun je duidelijk zien wat een gaaf effect dit geeft en hoe eenvoudig je afwisselende beelden kunt maken.

Het hele concept van de AER stamt af van een kartonnen model van studenten Levin Pablo Trautwein, Nik Schjivens en Mark de Boer. Tijdens een project dat deze drie gasten voor school moesten doen besloten ze om een korte creatieve video te maken. Het liefst iets met videobeelden vanuit een drone. Helaas liet het budget het niet toe om een professionele drone aan t schaffen, maar ze hadden wel een GoPro. Daar moet je minstens iets anders gaafs mee kunnen.

Het prototype bestond uit veel karton, ducktape en schuimrubber. Door dit alles in elkaar te zetten in de vorm van een raket en dit te voorzien van een GoPro camera krijg je onwijs gave beelden. Je gooit de raket door de lucht en krijgt op deze manier opnamen die wat weg hebben van een drone. Simpel, maar ontzetten gaaf gedaan. Het geheel is zo ontworpen dat het stabiel door de lucht vliegt en je beelden goed bruikbaar zijn.

De eerste 300 backers betalen voor de AER slechts €39. Zit je hier niet bij dan betaal je nog steeds een leuk prijsje, namelijk €49. In beide gevallen krijg je ook de AER bag erbij, een handige draagtas voor je AER.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen