tech365
bat cave google street view

Google Street View toont huis van Bruce Wayne inclusief Batcave

De nieuwe Batman versus Superman film draait in de bioscoop en helaas kan ik nog niet zeggen dat ik hem gezien heb. Toch heb ik vandaag even rondgekeken op Google Street View hoe het huis van Bruce Wayne eruit ziet. Ik hoor je al denken en het antwoord is ja, inclusief Batcave!

Er is dit maal erg veel aandacht besteed aan het interieur van de Batcave en geen gebruik gemaakt van CGI om het geheel even lekker nep te bouwen. Nee, het is allemaal echt en ligt aan de rand van de stad Detroit in het Orion Oaks County Park. De riante villa is aangekocht door het team van producent Zack Snyder en is onderdeel van het budget van die 400 miljoen dollar. Met het oog op nog meer films waar Batman een rol in gaat vervullen, zoals de twee films van de Justice League, is het helemaal geen gek idee om zo alles in eigen hand te houden.

In de Batcave kun je onder andere een kijkje nemen bij de nieuwe Batmobile, het wapenarsenaal en het pak van Batman en Robin. Dit laatste pak is de variant die vernield was door de Joker trouwens, erg vet gedaan! Net als de rest van de plekken op Google Street View kun ook gebruik maken van een VR-headset om zelf letterlijk even rond te kijken. Dikke aanrader dus snel even een kijkje nemen. Loop vanuit de woonkamer naar de gang om de Batcave in te gaan.

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl