tech365
Google Glass Mirror API

Google stelt Mirror API voor Glass beschikbaar aan ontwikkelaars

Om voorheen in aanmerking te komen voor Google’s Glass SDK was het nodig op de whitelist van Google te komen. Je aanvraag werd na het indien gereviewed en als je geluk had kwam je in aanmerking voor de SDK. Er is echter goed nieuws voor ontwikkelaars van apps, want de Glass SDK nu beschikbaar voor alle ontwikkelaars.Nu de API voor Google’s Glass, die doorgaat onder de naam Mirror API, beschikbaar is voor alle ontwikkelaars zal de hoeveelheid beschikbare apps redelijk snel gaan groeien. De API stelt gebruikten in staat om gebruik te maken van de cloud en cards based API voor de Glass hardware waar er eerder gebruik gemaakt moest worden van de standaard Android SDK.

Op de Mirror API website zijn tal van voorbeelden en instructievideo’s te vinden waarmee ontwikkelaars ,met ervaring op het gebied van Android, maar ook starters direct aan de slag kunnen. Ook is er een Mirror emulator beschikbaar voor het testen van de apps voor wie niet de beschikking heeft over zijn of haar eigen Glassware.

Google Glass Mirror APIgle,

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen