tech365
google play movies

Google Play biedt nu ook films aan in Nederland

Google maakt bekend dat Nederlandse gebruikers vanaf vandaag films kunnen huren en/of kopen via Google Play. Hiermee biedt de Google Play Store naast soos, games, muziek en boeken nu ook films. Er zijn zowel Nederlandse als buitenlandse films verkrijgbaar in standaardkwaliteit (SD) en hoge kwaliteit (HD). 

Ben Serridge, product manager voor Google Play, liet weten:

We hebben goed naar de wensen van onze gebruikers geluisterd. Op basis van hun feedback hebben we nauw samengewerkt met belangrijke partners in de filmindustrie om fantastische digitale content naar Nederland te brengen.

Google Play biedt gebruikers de mogelijkheid om films te kijken op verschillende digitale apparaten. Zo kunnen ze een film beginnen te kijken op hun computer en later op hun tablet verder kijken waar ze waren gebleven

 

Buitenlandse en Nederlandse films huren en kopen

Vanaf vandaag kunnen Nederlandse gebruikers van Google Play de allerlaatste films in standaard definitie (SD) en hoge definitie (HD) huren en kopen. Het aanbod omvat films van grote internationale studio’s zoals NBC Universal, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, Twentieth Century Fox en Warner Bros, evenals films van onafhankelijke distributeurs.

Huurfilms zijn verkrijgbaar vanaf een prijs van 2,99 euro voor een film in standaard definitie of 3,99 euro voor een film in hoge definitie.

Toegang tot Google Play vanaf verschillende platforms
Google Play is toegankelijk vanaf verschillende apparaten, of het nu gaat om een computer, smartphone of tablet met Android. De films zijn daarmee direct beschikbaar op alle verschillende apparaten. Als een gebruiker bijvoorbeeld een film aanschaft via internet, kan deze de film ook bekijken op zijn of haar mobiele apparaat met Android of iOS.

Gebruikers van een computer kunnen digitale content online aanschaffen en opvragen via de internetversie van Google Play (play.google.com/movies).

google play movies

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen