tech365
Audi RS7 in-car enterainment

Google en Audi werken samen aan in-car Android

Google en Audi werken samen aan de ontwikkeling van een nieuw in-car entertainment en informatie systeem gebaseerd op Android, zo schrijft het  Wall Street Journal. Naar verwachting wordt dit officieel bekend gemaakt tijdens de aankomende CES in Las Vegas.

Bij de nieuwe samenwerking komen verschillende leveranciers om de hoek kijken en er wordt onder andere gesproken over nVidia. Met behulp van deze partners moet-het op Android gebaseerde systeem-een belangrijke technology worden voor toekomstige voertuigen. Hiermee krijgen de inzittende de beschikking over: muziek, navigatie, apps en diverse diensten die je ook terug vindt op een Android smartphone.

Apple gaf eerder dit jaar al te kennen dat zij bezig waren met het ontwikkelen van een soortgelijk systeem op basis van iOS7. Hierbij werd bekend dat onder andere BMW, Mercedes-Benz, Honda en General Motors betrokken zouden zijn bij de ontwikkeling.

Audi RS7 in-car Android

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen