tech365
Google Photowall voor Chromecast

Google brengt fotocollage app Photowall uit voor Chromecast

Wanneer je gebruiker bent van Google Chromecast heb je gemerkt dat het aanbod aan apps nog redelijk beperkt is. Nu is dit niet zo heel erg, want het aantal apps groeit wel en het is een kwestie van tijd voordat veel andere ontwikkelaar hun apps vrijgeven.. Google voegt zelf de foto cast app Photowall toe aan haar verzameling. 

Met de Chromecast stick in je tv, ben je klaar voor het casten van foto’s. Met de nieuwe Photowall app van Google is dit een fluitje van een cent. De app maakt het mogelijk om foto’s en video’s vanaf een apparaat toe te voegen aan een fotocollage op je televisie.

Start je de app voor de iPhone, dan kun je gebruik maken van de foto’s en video’s op je toestel, of voeg je nieuw materiaal toe via de camera van je toestel. Na het selecteren van een foto of video, kun je deze nog croppen en voorzien van tekst of doodles voordat ze worden toegevoegd aan de collage. Na het maken van een persoonlijke collage, kun je er ook nog voor kiezen om deze als Youtube video te ontvangen en te bewaren.

Google Photowall voor Chromecast

Het is leuk om op deze manier foto’s te laten zien aan vrienden en familie, maar ook in een centrale hal van je bedrijf. Eenvoudig updaten via je smartphone, tablet en zelf via je browser. De Photowall app kun je downloaden in de App Store en Play Store (vanaf 31-3).

Nu Google de SDK van Chromecast beschikbaar heeft gesteld, zullen het aantal apps snel groeien. Naast Photowall kun je ook gebruik maken van apps voor Netflix, Google Play en Youtube.

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen