Apps en software

Gerucht: Windows 8.1 Update 2 RTM mogelijk al in juli beschikbaar

De komst van Windows 8.1 was voor veel gebruikers een update die meer dan welkom was. Enkele lastige dingen werden verholpen en maakte het leven van de gebruikers net weer iets makkelijker. Inmiddels ligt de focus op Update 2, die hoogstwaarschijnlijk volgende maand al beschikbaar zal komen als RTM versie.

Het is nog niet bekend of de volgende update de naam Windows 8.1 Update 2 zal krijgen of dat Microsoft de nieuwe naamgeving doorzet en kiest voor Windows 8.2. Wat door verschillende bronnen wel gemeld wordt, is dat gebruikers er niet op hoeven te rekenen dat in deze update het traditionele Start Menu weer terug keert.  De definitieve update voor klanten wordt momenteel ergens in augustus of september verwacht.

De komst van de nieuwe update in augustus of september lijkt voorlopig zeer aannemelijk, zeker als we kijken naar de updates die Microsoft nog zal lanceren voor haar mobiele Windows Phone 8.1 platform.

Er wordt op de verschillende fora ook gesproken over een laatste Update 3 voor het besturingssysteem, echter zou de verwachte datum rond dezelfde tijd liggen als de komst van de Windows 9 preview versie. Dit lijkt tot dusver toe niet heel erg aannemelijk.

Windows 8

 

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button