tech365
GoPro Hero opvolger

Gerucht: Nieuwe GoPro camera krijgt 4K-video mogelijkheden

Het is voor bedrijven steeds moeilijker om informatie binnenshuis te houden. Zo ook voor GoPro, want er circuleren diverse berichten op het internet over de opvolger van de zeer populaire GoPro Hero 3 serie die ondersteuning zal gaan bieden voor 4K-video.

De nieuwe GoPro action cam, die we voor het gemak maar even de GoPro Hero 4 noemen, zou volgende de geruchten 4K-video kunnen opnemen met 30 frames per seconden. Op 1080p full-HD zou 120 frames per seconden mogelijk moten zijn. Voor de echte super slow motion freaks is er zelfs nog een stand die 720p HD video’s opneemt met een indrukwekkende 240 frames per seconden.

Er zijn nog niet heel veel specificaties beschikbaar, maar zover we kunnen lezen kunnen we een nieuwe 13-megapixel sensor verwachten en een nieuw ontwikkelde lens die beter omgaat met slecht licht omstandigheden. De camera krijgt ook de beschikking over elektronische beeld stabilisatie en een HDR modus voorzien van tone-mapping.

Op het gebied van connectiviteit zou er niet veel veranderen, want er wordt gesproken over een USB-poort, mini HDMI-poort en een  ingebouwde Wi-Fi module. Dit hebben de huidige modellen ook en is niets nieuws onder de zon.

Mocht je na het lezen van de specificaties denken “hebben!”, dan moet je nog heel even geduld hebben. De opvolger van de populaire Hero3+ serie wordt deze zomer verwacht met een prijs die ongeveer gelijk is aan de huidige modellen.

Wij kijken er in ieder geval naar uit!

GoPro Hero opvolger

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen