tech365
LG G2 Pro

Gerucht: LG G2 Pro krijgt verbeterde optische stabilisatie en 4K video opname

LG heeft laten doorschemeren dat de aankomende G2 Pro voorzien zal zijn van fotografische kwaliteiten die zijn voorganger, de G2 ver achter zich zal laten. Dat is nogal wat, want de G2 staat bekend om zijn goede camera.De verbeteringen lijken afkomstig te zijn uit een software upgrade aan de optische stabilisatie van de smartphone’s camera module. Deze nieuwe functionaliteit, die ook wel de “Electro Image System” genoemd word zorgt er voor dat de vastgelegde beelden nog scherper zijn. De G2 Pro zal net als zijn voorganger, de G2, opnames maken in 13-megapixel formaat.

De videofunctie krijgt volgens geruchten ook een goede upgrade, want er wordt gesproken over slow-motion opname mogelijkheden op 25% van de snelheid en Ultra HD ondersteuning met een resolutie van 3840x2160pixels. De behuizing zal iets groter worden dan de “oude”G2.

De officiële specificaties en introductie van het toestel worden binnen een aantal weken verwacht.

LG G2 Pro

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen