Gaming

Geen zin in je schoonfamilie met kerst? Check deze nieuwe games voor Chromecast

Je Chromecast is misschien wel je favoriete device in huis voor films en muziek, maar wist je dat hij ook prima geschikt is om te gamen? Mocht dit nieuw voor je zijn dan moet je dit zeker even checken. Wie weet is het dan ineens een heel goed idee om je Chromecast stick mee te nemen naar je schoonfamilie met kerst.

Er zijn onlangs een aantal nieuwe games verschenen met ondersteuning voor Chromecast. Je kent ze nog wel, van die lekkere ouderwetse boardgames als Monopoly, Levensweg en Risk of misschien is Angry Birds mee jouw ding. Het enige dat je hoeft te doen is de betreffende apps te downloaded uit de App Store of Play Store en vervolgens vanuit de game je Chromecast inschakelen. Je tv dient dan als groot scherm en je smartphone of tablet voor de besturing. Maakt dit je kerstdagen alweer een beetje beter?

chromecast games

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button