Computers en tablets

Fris nieuw design voor Acer Aspire E-Series notebooks

Acer heeft de afgelopen week een enorme collectie met nieuwe producten uitgebracht, waaronder de Aspire E Series notebooks. Met deze nieuwe modellen maakt Acer gelijk een einde aan sobere designs en gaat zelfs nog een stapje verder met behulp van lasergravering.

Hier houden we van, lekkere frisse kleuren en een origineel nieuw jasje. Acer pakt het lekker vrolijk aan en voorziet haar nieuwe 14, 15,6 en 17,3 inch Aspire E notebooks van een uniek design. De cover en de onderkant van de laptop hebben namelijk een gestructureerd patroon, dat is gefabriceerd met een compleet nieuw proces. Er zijn eerst 3D-scans gemaakt van verschillende stoffen die vervolgens zijn nagemaakt in mallen met 3D-printtechnologie. Het uiteindelijke ontwerp is afgewerkt met behulp van een lasergraveerproces. Het resultaat? Een gaaf en kleurrijke design!

aspire_e_14_cotton_white_07

Onder de mooi ontworpen motorkap maakt Acer gebruik van de laatste nieuwe generatie Intel-processen. Afhankelijk van de uitvoering krijgt je tot 16GB RAM-geheugen, en een 2TB HDD of 1 TB SSHD voor opslag. Voor de grafische prestaties kun je kiezen uit de  NVIDIA® GeForce® 940M-serie grafische kaart en toegewijde DDR3 VRAM of AMD Radeon™ R8 en R6 dual graphics.

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Aspire E-serie is vanaf mei verkrijgbaar in de Benelux vanaf € 399,-.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button