Social media

Foto reacties nu ook te gebruiken bij Facebook Pages

Vorige maand implementeerde Facebook de mogelijkheid om foto’s te gebruiken bij het reageren voor gebruikers. Deze mogelijkheid is nu ook beschikbaar voor de gebruikers van Facebook pages.

Facebook rolt de nieuwe functionaliteit gefaseerd uit en start hier vandaag mee. Een vertegenwoordiger van Facebook verklaarde aan ‘Inside Facebook‘ :

Zakelijk gezien is het mogelijk maken van foto’s in reacties, zowel bij de Pages als op andere plekken, een manier om de interactie met klanten meer uiting te kunnen geven.

Het is mogelijk dat je nog geen gebruik kunt maken van de foto reacties bij Pages. Facebook heeft geen inzicht gegeven in de planning van de uitrol dus we moeten afwachten wanneer deze update van Facebook Pages in Europa te gebruiken zal zijn. Het gebruik van de foto’s in reacties zal voorlopig alleen mogelijk zijn met een desktop of mobiele browser. In de Facebook en Pages app is het wel mogelijk om de foto’s te bekijken maar tot nader order niet te plaatsen.

Facebook Pages nu ook foto reacties

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button