Foto en video

Film je AK-47 onder water met de Phantom HD

Je kent het wel, je verveeld je, hebt nog een AK-47 machinegeweer liggen en kent wat vrienden die een highspeed camera hebben. Wat doen je dan? Juist!…schieten in je zwembad terwijl je vrienden filmen.

Op de website Smarter Every Day kun je kennis maken met Destin. Deze jongeman heeft een experiment gedaan met een AK-47 in een zelf gebouwd aquarium. Helaas voor Destin (en voor de kijkers) barstte het aquarium bij het afvuren van het schot waarmee ook de opnamen mislukte. Gelukkig is Destin niet voor één gat te vangen.

Om te voorkomen dat er weer iets zou barsten bij het afvuren van het schot, besloot Destin om de AK-47 af te vuren in een zwembad. Om dit vanaf de kant te kunnen filmen, fabriceerde hij een soort van telescoop. De telescoop bestaat uit een tweetal spiegels waarmee de op de kade geïnstalleerde camee onder water kan “kijken”. De vrienden van deze creatieve jongeman kwamen hem ondersteunen bij het maken van de opnames, immers het afvuren van een machinegeweer en het bedienen van een camera gaat niet erg makkelijk samen. De opnames van het geheel zijn gemaakt met een Phantom camera, waarmee een luttele 27.450 frames per seconden gehaald kon worden. Jawel je leest het goed: zevenentwintigduizendvierhonderdenvijfitg frames per seconde!

ak-47 onderwater opname phantom

De opnames zijn waanzinnig en geven je op een prachtige manier inzicht hoe de kogel wordt afgevuurd in de AK-47. De enorme luchtballen en explosie gaan normaal zo snel voorbij dat je eigenlijk helemaal niet merkt. We hopen dat Destin en zijn Phantom vrienden zich de komende tijd stierlijk zullen vervelen, de ak-47 en Phantom camera pakken en vervolgens ergens weer wat gaan filmen. Enjoy thé videos!

 

Part 1: Experiment met de AK-47 in een Aquarium.

 

Part 2: experiment met de AK-47 onderwater.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button