Social media

Facebook voegt stickers toe aan desktop chat

Facebook heeft deze week de nieuwe stickers functie toegevoegd aan de desktop versie van de chat. De stickers zijn vooral in Aziatische apps erg populair. Op dit moment zijn alle stickers nog gratis, maar in de toekomst zullen er ook aangekocht kunnen worden. Met de invoering van de stickers functionaliteit heeft de social media gigant een nieuwe toekomstige bron van inkomsten.

De nieuwe stickers waren al eerder beschikbaar op de iPhone na de update voor de chatheads. Benieuwd hoe je gebruik kunt maken van de stickers, kijk dan op de Facebook sticker hulp pagina.

Volgens bronnen bij Techcrunch en AllFacebook is Sophie Xie, een van de ontwikkelaars van het project, sinds deze week weg bij Facebook. Het invoeren van Stickers voor de Desktop Chat was Sophies laatste project.

We zijn benieuwd of de nieuwe stickers ook een hype worden in Nederland. Wat denken jullie?

 

Facebook stickers desktop chat

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button