tech365
Trending topics op het web - Facebook

Facebook lanceert trending topics op het web

Na het testen van de nieuwe ‘Trending topics op het web’ functie sinds vorig jaar augustus, heeft Facebook gisteren officieel aangekondigd de nieuwe functionaliteit uit te gaan rollen. Voorlopig komt de nieuwe functie alleen naar de desktop versie en wordt de mobiele variant nog verder getest.De trending topics lijst bestaat uit een gepersonaliseerde lijst van de meest genoemde woorden and zinnen van het moment. Daarnaast wordt er ook in het kort aangegeven waarom dit zo immens populair is op het moment Hiermee onderscheid Facebook zich weer net iets meer van de concurrentie.

Facebook wil met deze nieuwe functie meer bezoekers naar zich toe halen als bron van nieuwsberichten en voert hiermee druk de strijd met Twitter. De trending topics lijst wordt als eerste uitgerold bij gebruikers in de Verenigde Staten, Groot Britannië, Canada, India en Australië. Er is geen indicatie afgegeven wanneer deze functionaliteit beschikbaar komt in Nederland.

Trending topics op het web - Facebook

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen