tech365
Facebook

Facebook laat je binnenkort je ‘Look back’-video zelf samenstellen

Met de 10e verjaardag van Facebook kreeg je de mogelijkheid om je eigen “Look back”  video te bekijken. Deze video was een samenvatting van je meest belangrijke momenten, zoals je eerste foto’s en de meest populaire berichten die je plaatste. Vanwege het enorme succes van deze video komt Facebook met de mogelijkheid om je video te bewerken en zelf te bepalen wat er in komt.

Ondanks dat het natuurlijk leuk is voor jezelf, is het stukken minder dat al je vrienden ook hun video delen. Het is dan ook voor veel gebruikers een enorme frustratie om de gehele tijdlijn vol te zien staan met alleen maar persoonlijke Look back video’s.

Op dit moment kun je een video nog niet bewerken, maar hier komt snel verandering in. Een vertegenwoordiger van Facebook vertelde, tijdens een interview met TechCrunch, dat het mogelijk zal worden om zelf elementen op te nemen in de video ter vervanging van de standaard inhoud. Een exacte datum voor de lancering staat echter nog niet vast.

We will be launching an Edit feature soon that will allow people to change moments in their movies or update the ones they shared. I don’t have exact timing at the moment, but this will enable people to remove a post from the movie that was pre-selected and change it to a different one.

Facebook

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen