Social media

Facebook kampte met internationale storing na onderhoud

Vandaag kampte Facebook met een storing die het voor sommige gebruikers onmogelijk maakte om hun status te updaten, berichten te beantwoorden of zelfs een bericht te Liken. De meeste klachten in Nederland begonnen rond het middaguur op te treden.

Eerder vandaag werd er onderhoud uitgevoerd aan het netwerk van Facebook en blijkbaar ging dit niet helemaal zoals gepland. De social network gigant gaf aan dat er, gedurende een korte tijd, problemen waren met de dienst. Echter bleek dit toch iets meer voeten in de aarde te hebben dan verwacht. Rond het einde van de middag was de storing zo goed als verholpen en was het weer mogelijk om statussen te updaten, te liken en te reageren op berichten.

Gedurende de tijd dat de storing optrad, kregen gebruikers de melding: “Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw over een paar minuten”. Facebook verklaarde vandaag het volgende:

Earlier this morning, while performing some network maintenance, we experienced an issue that prevented some users from posting to Facebook for a brief period of time. We resolved the issue quickly, and we are now back to 100%. We’re sorry for any inconvenience we may have caused.

Facebook Storing

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

6 reacties

  1. Ik kan Facebook helemaal niet openen. Wat kan ik daar nog meer aan doen? Heb de telefoon al 2 x uitgehad, maar kan hem nog steeds niet openen. Er is ook geen update.

  2. Helaas is bij mij Facebook nog steeds niet in orde.
    Facebook laat nog steeds niet alle berichten en blijft maar laden.

  3. ik krijg nog steeds niet wat ben je aan het doen als ik facebook open kan niks plaatsen van gevoel of iets anders

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button