Foto en video

Eyefi mobi SD kaart bewaard je foto’s direct in de cloud

We kennen de EyeFi SD kaarten al even en hebben met plezier gebruik gemaakt van de mogelijkheden om foto’s direct te bekijken op bijvoorbeeld een tablet of smartphone. Maar nu komen de makers van deze “SD kaart foto hotspot” met iets nieuws op de proppen, namelijk een cloud opslag voor de nieuwe Eyefi Mobi SD-kaarten.

De traditionele mogelijkheden vinden we nog steeds terug in de nieuwe SD kaarten van Eyefi, echter wordt er nu ook een nieuwe dienst aangeboden. Na het maken van foto’s met je digitale camera, worden deze direct opgeslagen in de cloud. Hiermee is het, na het maken van foto’s, bijna direct mogelijk om de bestanden overal vandaan te zien via het internet

Stel je voor dat je bezig bent met een fotoshoot en je wilt dat mensen buiten de locatie de foto’s ook kunnen zien. Door gebruik te maken van de EyeFi cloud is dit mogelijk. Maar ook andere handige toepassingen, zoals het direct uploaden naar je Facebook account, behoren te de mogelijkheden. Je kunt de bestanden direct bekijken met een browser of via de speciaal ontwikkelde mobiele apps.

De nieuwe service van Eyefi is niet gratis, want er moet naast de aanschaf van de Eyefi SD kaart ook een bedrag betaald worden voor de opslag. Dit bedrag is niet zo hoog, want voor $49 per jaar heb je opslag voor een onbeperkt aantal foto’s. De prijs voor de Eyefi SD kaart blijft gelijk en is €42 euro voor de 8GB, €62 voor 16Gb en €82 voor 32GB.

Eyefi mobi web

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button